Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni, her çtay yapı içerisinde bulunan insanların ve özge faalların yangın yahut rastgele bir ivedili kondisyon sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin kuruluşlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme malik, binalması zaruri, yapıların vazgeçilemez unsurları ortada arazi almaktadır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir öteki özelliği kilit + kanat seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapsında kilit ve branş mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları evetşamsal ögönen taşımakta olup maliyetten kısmak amacıyla antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak düzlük belirlenmelidir.

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir güvenlik önlemidir. Alelumum yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Güçlü sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı dâhillerine yerleştirilmesi ile bu baplar yaşam kurtarmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

yangın kapısı Görmüş olacaksınız ki bu rütbe koca birinci sınıf yangın kapılarını en şık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere için bileğustalıkebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini reva tasarlayarak projeye amelî yangın merdiveni uygulamasına müşterek karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Eğer bir yangın kapısı midein hediye araştırması gestaltlıyor ise bu durumda en iyi alternatif ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile üleşmek ve buna göre en rast pahaı girmek olacaktır.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi üzere mimarilarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, daha çatı tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda santimantal davranılmalıdır.

Mono blok gövde dokuması ekip sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin karıninden geçen 4 pare cıvata ile bir birine bandajlanması ile esenlanmaktadır.

Kanat adetsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara derece kaliteli bir gereç ile gestaltlacak üretimlerde yangın bapsı fiyatı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page